Familiedag Sneek

U wilt oWijn en Cultuurhoeve Thabor, aanzicht vanaf de wegp een unieke locatie uw familiedag vieren, in alle rust en ruimte met mogelijkheden voor jong en oud. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan we na wat u geschikt lijkt voor de familie en stellen we een op maat programma met u samen! Of u wil gewoon een mooie locatie en verder zelf alles regelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wijn & Cultuurhoeve Thabor bevindt zich vlakbij Sneek, u kunt een rondje fietsen, het water op gaan, bijvoorbeeld een workshop schilderen of theater inplannen, of gewoon lekker vertoeven op ons terras met uitzicht over de weilanden, de wollige schapen en de Friese paarden, want u bevindt zich op een halve terp en kunt daardoor heel ver zien. Uiteraard kunt u een rondleiding krijgen over het bedrijf, over wijnbouw en wijn, over de rijke cultuurhistorie van deze plek. U kunt een wijnproeverij en/of diner inplannen, of gewoon even rondkijken in onze winkel met kunst, kinderkamerkunst, gepimpte meubels en unieke leren handtassen.

Kortom genoeg te doen en te zien!

Voor meer informatie kijk op http://wijnencultuurhoevethabor.nl, vul ons contactformulier in, mail ons op homme.tine@ziggo.nl, of bel meteen met 06 5712 0475.

Glazen Zaal & Stolp Winkel Winkel Winkel Het terras met het weidse uitzicht met de het campingveld op de achtergrond

Reacties zijn gesloten.