Uw Familiedag

_mwf5817
Wij hebben al vele families mogen ontvangen en op basis van hun wensen een programma samengesteld. Bij ons kunt u bijvoorbeeld de catering laten verzorgen, maar u kan dit ook zelf regelen. U kan gewoon genieten van de omgeving en gezellig wat bijpraten, maar u kunt uiteraard ook het programma afwisselen met een leuke workshop, of even actief wat spelletjes met de familie gaan doen. Spelletjes kunnen we zowel binnen als buiten organiseren! Mocht het weer tegenvallen kunnen in het atelier workshops worden gedaan of hebben we daar een mooie speelplek voor de kinderen.

Sterkste man van Nederland – Jan Wagenaar

_mwf5714We werken sinds kort ook samen met de sterkste man van Nederland 2011: Jan Wagenaar. Jan is  nu 13 jaar met de sport bezig, gestart op de sportschool en in 2005 startte hij met de eerste wedstrijden en werd meteen derde bij de strijd om de sterkste man van Friesland. In 2007 startte hij met een reeks van 5 zeges als Sterkste man van Friesland en ging daarmee Wout Zijlstra voorbij. Ook internationaal begin Jan al furore te maken! Een kroon op zijn werk was de titel Sterkste man van Nederland die hij in 2011 behaalde, nadat hij in 2010 al derde was geworden. Dit jaar werd hij tweede en is vastberaden om de titel in 2013 terug te winnen!

_mwf5759Samen met Jan zijn we nagegaan wat voor leuke activiteiten we voor jong & oud samen met hem kunnen organiseren. Onderstaande onderdelen kunnen zelf worden uitgevoerd er kan een demo worden gegeven, of er kan een combinatie worden gezocht. Alle onderdelen staan garant voor veel plezier!

HIGHLAND GAMES [met een romertje whiskey of kinderchampagne]

In de highland games gaan groepen of individuen een competitie aan met elkaar. We hebben een aantal onderdelen geselecteerd

1. Weight for hight – Een mooi en oud onderdeel waarbij het gewicht over een stellage moet worden gegooid. De hoogte van de stellage kan worden ingesteld. Welk team gooit het hoogst?

2. Caber toss – In dit onderdeel moet een paal van hout in de lucht over de kop worden gegooid, een lastig technisch onderdeel.

3. Stone push – Dit onderdeel is vergelijkbaar met kogelstoten, wie stoot het verst?

4. Pole push – Hierin houden twee deelnemers elk een kant van een paal vast met behulp van een touw en proberen ze elkaar de ring uit te drukken. Kracht, techniek en slim spel komen hier samen!

STERKSTE MAN ONDERDELEN

1. Yoke race – De deelnemer draagt een juk van 80 kilo, welke verzwaard kan worden tot 380 kilo. Vervolgens moet er zo snel mogelijk 20 meter worden afgelegd.

2. Boomstam drukken – Hierbij moet je een boomstam boven je hoofd tillen. Het tillen begint bij 35 of 80 kilo en deze kan worden verzwaard.

3 Timberwalk – Met in elke hand gewichten moet zo snel mogelijk een afstand over 25 meter worden afgelegd.

4. Wheel flip – In dit onderdeel moet er een band omgeflipt worden.

5. Stones of strength – (alleen voor demo) Er moeten stenen worden gedragen. Het gewicht varieert van 50 tot 180 kilogram.

6. Trekker trekken – Wie krijgt de tractor in beweging en hoe ver?

 

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier is, mail ons op homme.tine@ziggo.nl of bel gelijk met 06 5712 0475.

_mwf5834

 

 

Reacties zijn gesloten.