Kamperen Sneek, Friesland

U wilt in rust, ruimte en kwaliteit kamperen, u wilt watertappunten dichtbij, u wilt uitstekende toiletvoorzieningen, het liefst ook wifi en genieten van een uniek stukje landschap met een verhaal? Dat kan bij Wijn Hoeve Thabor!

Het terras met het weidse uitzicht met de het campingveld op de achtergrond spoel en afwasbakken Wijn en Cultuurhoeve Thabor, aanzicht vanaf de weg ruim opgezette toiletten  campingveld

Wij hebben een smûke camping, wat zoiets betekent als knus en gezellig. In de luwte van de stal en de bomen kunt u een mooi plekje uitzoeken. Water is vlakbij en geeft toegang tot de Franekervaart. U zit vlakbij Sneek en op de fiets bent u met een kwartiertje in het centrum van de stad. Wij hebben de basisvoorzieningen en vinden het belangrijk dat deze goed zijn! Een gescheiden heren en damestoilet en douches, met een gezamenlijke voorruimte, maar ook een mooi terras wat op onze halve terp ligt en u een wijds uitzicht geeft is één van de onderscheidende elementen. Daarnaast bieden we u Wifi aan, zodat u altijd even op het web kunt surfen, of even uw mail wilt checken. In de avond kunt u meestal gebruik maken van de Glazen Zaal.

Het bedrijf is een bedrijf met een verhaal, want naast de landelijke camping, komt u het terrein oprijden tussen de wijnranken door en rijdt u toe naar de plek waar vroeger het klooster Thabor heeft gestaan. Kijk voor meer informatie op onze website onder het kopje Minicamping & recreatie.

Graag tot ziens op Wijn Hoeve Thabor

Hartelijke groet,
Homme en Tine de Jong

Reacties zijn gesloten.