Vergaderen & Wijnproeverijen

In 2010 hebben we de eerste aanplant van 3000 stokken gedaan. Hiervan hebben we in 2013 de eerste 1.000 flessen wijn geoogst en tevens zijn deze in 2014 alweer verkocht. De nieuwe oogst van 2014 is klaar voor verkoop begin juli 2015. Op wijn & cultuurhoeve THABOR kunt u wel onze wijnen al proberen middels een wijnproeverij.

_mwf5743U kunt ook in alle rust en ruimte bij ons vergaderen of dineren in onze Glazen Zaal. Een unieke plek om een bijzonder moment of bespreking te voeren, of om uw klanten aangenaam te verrassen. Alles kunnen we naar uw wensen culinair omlijsten.

_mwf5728We hebben al vele positieve reacties van particulieren en bedrijven gekregen. Onderstaand zijn enkele weergegeven:

– Master Steve Jobsschool, Kim Kampman – “Wij hebben een heerlijke middag gehad. Top geregeld allemaal en een fantastische locatie.”

– Alfa Accountants, dhr. Van der Bij – “Een mooie locatie, goed verzorgd en het diner was uitstekend.”

– Bogerman, dhr. Van Ederen – “Wij hebben een mooie dag gehad, we hebben genoten van de lunch en de wijnproeverij en de inhoud van de dag was ook nog goed.”

– Cloetta, dhr. N. Goossen (hebben tevens een theaterworkshop gedaan) – “Bedankt voor de geweldige avond, wij hebben volop genoten en net zoveel gelachen. Het theaterspel is de topic of the day.”

_mwf5718

Reacties zijn gesloten.